Sunday, February 24, 2013

MAIXARA C-SENTIAL SALE...!!!!!




MAIXARA C-SENTIAL


Fonema terbaru untuk Tahun 2013
 Produk keluaran bumiputera 
VITAMIN C PLUS KOLAGEN & GLUTATHIONE 10,000MG
VITAMIN C -
*1000MG -
*9000MG -
* 4000MG
COLLAGEN + * 3000MG GLUTATHIONE + * 2000MG EKSTRAK STRAWBERRY 


Harga Sebenar :  RM 125
Harga Promosi: RM 99.90 ( TERMASUK POS )
                     RM 105 SABAH / SARAWAK
60 BIJI/BOTOL

(UNTUK 2 BULAN!)

Berminat order:
SMS
HUDA
013-9633175
 



 
 
 Apakah itu glutha n apakah itu collagen?? adekah benda yang sama atau berbeza??

COLLAGEN: Berfungsi utk membina sel2 kulit baru, menguatkan ikatan sel2 kulit membolehkan kulit jadi tegang lembut, cerah, cantik. Sumber nya yg semulajadi dari ikan, sumber marine (kulit siput etc), tumbuhan, haiwan (ada yg x halal so be xtra careful ok), etc.
Bila semakin meningkat usia, production collagen tak lagi seaktif zaman muda remaja. Sbb tu jadi nya masalah kulit kedut, wrinkle, fine line, sagging skin etc…

GLUTATHIONE: Berfungsi sebagai antioksidan yang dapat mencerahkan kulit dgn mecerahkan melanin (sel kulit gelap) kepada warna yg lebih cerah. Glutathione wujud dlm hati manusia, bezanya tinggi atau rendah aje; bukan sekadar anti-oksidan tp sebagai agen immune badan dan agen detoxify.

so dalam maixara ni selain vitamin c, ade juga kandungan 2 bahan ni.. so, mmg harganya rm 125 sgt2 berpatutan..



Kenapa Maixara C-Sential sgt2 elok untuk anda..
 
1.Mengandungi 1000 mg vitamin c di dalamnya..
2.Mengandungi kolagen sisik ikan talapia..ini adalah antara collagen yang terbaik ye...
3.Mengandungi gluta yang boleh mencerahkan kulit bkan sahaja kulit muka anda tetap seluruh badan...
4.Mengandungi ekstrak strawberi... so, bila nak makan x semestinya kena telan..nak kunyah pun boleh..rase starwberi2 gtu....



KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL

-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.

-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.

-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

-Anti penuaan dan anti oksida 


-Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan

-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi


-
Menaikkan semula kulit wajah, payudara dan punggung yang 'jatuh

-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain



KELEBIHAN :

* Produk ini keluaran bumiputera Islam
* Dijamin halal dan selamat
* Tidak mengandungi gelatin
* Selamat untuk wanita mengandung dan menyusukan bayi
* Pengilang berstatus GMP
* Terbukti berkesan
* Sesuai diambil lelaki dan wanita



 CARA PENGAMBILAN MAIXARA C-SENTIAL :

* 1 tablet selepas makan malam setiap hari ( Makan pada waktu malam sebelum tido tapi jangan terlalu lambat )
* bole diambil maksima 2 tablet
* Pastikan minum air sekurang2nye 2 liter sehari..InsyaAllah akan  dapat hasil yang begitu memuaskan:)






 Utk produk Maixara C-Sential ingin saya jelaskan disini kandungan 10,000mg adalah merangkumi 4 kandungan utama iaitu Vit C, Kolagen sisik ikan talapia dan estrak gluta serta estrak strawberry. Produk kami djamin selamat dan mengikut piawaian KKM di mana kandungan VIT C adalah 1,000mg seperti yang diluluskan dlm pekeliling KKM.






Pengambilan air kosong dipandang remeh.

Ramai yang ada masalah untuk amalkan minum air masak kosong dan lebih suka yang bewarna dan berperisa. Air yang manis boleh meningkatkan kepekatan darah serta menyebabkan kegemukan. Kita disarankan mengamalkan banyak minum air masak apabila mengamalkan pengambilan vitamin supaya penyerapan vitamin oleh tubuh berlaku dengan lebih baik. so kalo nak makan vitamin c ni pastikan minum air masak yang mencukupi ye..supaya penyingkiran toksin2 berlaku dgn lebih berkesan.. bukan bila ambik vitamin c ni je kena minum air masak bnyak2.. makan sbrang jenis vitamin or supplement pun sama..


.
 
Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi, semakintua, semakin berkurangan kolagen dalam badan.
Oleh itu kolagen diambil sebagai makanan kesihatan untuk pelbagai penyakit seperti osteoarthritis(sakit sendi), osteoporosis, arteriosclerosis selain untuk kegunaan kosmetik, pelembabkulit dan anti-penuaan.
Secara umumnya, kesan kekurangan kolagen adalan kesan-kesan penuaan seperti kulit kusam, berkedut dan kendur, pigmentasi kulit, cepat letih dan lesu, sakit badan dan sendi, mudah lupa, kurang penglihatan dan rambut semakin lemah dan kurang.

Menegangkan Kulit
Seringkali kolagen dikaitkan dengan kesihatan kulit manusia. Ia bersama-sama keratin menjadikan kulit kuat dan anjal. Kolagen menjadi kurang dengan bertambahnya usia, menyebabkan kulit menjadi berkedut. Oleh itu, tidak hairanlah sekiranya ramai yang mencari-cari sumber dalam usaha menangani kesan ketara penuaan pada kulit.
Selain itu, kolagen diperlukan dalam hal perubatan, turut dijual sebagai suplemen bagi melancarkan pergerakan sendi. Kadang-kadang digunakan dalam merawat dan mengubat kes-kes melecur yang serius. Bagi merawat kes melecur, ia digunakan bagi mencipta ganti kulit palsu.

Sumber Kolagen

Kolagen boleh diperolehi daripada banyak sumber, antaranya ialah :
* lembu (bovine) – diternak secara tertutup contohnya di Australia dan New Zealand
* haiwan laut – contohnya ikan, gamat, sirip jerung
* tumbuhan – contohnya kacang soya, buahan citrus
* yak – produk dari China
* manusia – plasenta, janin yang digugurkan
Oleh itu, adalah amat penting untuk memastikan sumber kolagen adalah daripada sumber yang halal. Antara sumber kolagen terbaik ialah kolagen bersumber ikan laut dalam, kerana mempunyai nilai protein yang tinggi dan jauh daripada pencemaran.







Pn Ainna - ( Pengasas Maixara )







 
Testimoni terbaru.
Sebelum kulit agak kasar dan ada kesan jerawat.
Selepas 7 hari penggunaan Maixara C-Sential (MCS) kulit jadi lebih muda, lembut dan berseri.
 


Testimoni Warga Brunei Selepas 5 hari consume MCS
Kulit wajah lebih cerah dan kesan jerawat makin pudar..
Wajah nampak segarkan!
Jom consume Maixara C-Sential (MCS) dijamin 100% ada kesan..
Sila hubungi stokis pengedar berhampiran untuk order ya pada harga PROMO RM99.90




TESTIMONI ANTARA YG TERHEBAT... DALAM MASA 2 HARI AJE BERSAMA MCS.. WOW! TGK PERUBAHANNYA


 
Testimoni dari customer LELAKI... Tetapi malu nak share photo.. Tunggu admin pujuk sekali lagi ya...

Alhamdulillah sejak makan MCS tak gatal2 slps makan ayam..
Wow.. testimoni terbaik setakat hari ini...




 lagi testimoni diterima...
5 hari penggunaan MCS secara konsisten..
tak perlu injection lagi.. hanya dgn 1 tablet MCS anda boleh gebu dan putih....





Baru aje terima email dari pengguna yang memuji KEHEBATAN MCS!
Jika anda inginkan kulit yang segar, cerah dan berseri jangan lupa jadikan MCS sbg teman setia anda.
Harga jimat RM99.90 utk semua..












Lagi Testimoni dari kaun Adam
Hanya seminggu bersama MCS, kulit beliau menjadi lebih sekata dan segar berbanding sebelum ini. Alhamdulillah semakin ramain yakin dan percaya dgn MCS..




Berminat order:
SMS
HUDA
013-9633175
 

No comments:

Post a Comment